HIDEGBURKOLATOK

Olasz beszállítók

RAGNO

A RAGNO 1949 óta sikeres és kiemelkedő szereplő az olasz burkolatgyártók névsorában. Termékei határozott, világos és időtálló válaszokat adnak a kortárs belsőépítészet kihívásaira. Gyárai az összes ismert technológiát alkalmazzák (mázas vagy anyagában színezett kőporcelán, fehéragyag falicsempék, antibakteriális bevonat, magas műszaki tartalommal rendelkező termékek közületi projektekre). 114 kollekcióból lehet választani valamennyi stílusban, úgy mint, vintage/retro (Gleeze, Look, Sol, Contrasti) márvány (Incanto, Imperiale) urban green (Stratford, Maiora Concrete) frissített kőmintázatok (Realstone Argent, Realstone Jerusalem) és természetesen az „örökzöld” famintázat (Ossimori), valamint több mint 10 betonmintázat, évek óta klasszikus és keresett. Több mint 35 méretben készülnek a burkolatok, 120×278 cm és a 5×15 cm közötti méret tartományban.

COEM

A Coem fő célja a kezdetek óta, hogy a természet szépségét utánozza kiemelkedő technológiai tulajdonságokkal rendelkező porcelán kőagyag padló- és falicsempéken keresztül. A kő, a fa és más természetes anyagok autentikus megjelenését és textúráját kínálják, ötvözve a porcelán kőagyag burkolatok tartósságával és könnyű karbantarthatóságával. Az innovatív technológiák alkalmazásával csempéik kiválóan alkalmasak mind lakossági, mind kereskedelmi építkezési projektekhez.

FIORANESE ceramica

Az elmúlt 50 évben egy olyan dinamikus olasz céget hoztak létre, amelyet a kreativitás, az intelligencia és a megújulás határoz meg. Szenvedélyes és profi csapatuk olyan porcelán kőagyag padlókat tervez, amelyek az olasz dizájnt és a legmodernebb technológiát ötvözik.

DESVRES ARIANA

A Desvres Ariana márka két történelmi nemzetközi kerámiagyártó tapasztalatait egyesíti, és új megközelítést kínál az életterek tervezésében, amely beltéri és kültéri terekre egyaránt alkalmazható. Az Ariana 1967-ben alakult Reggio Emilia tartományban, eredetileg csempecsomagoló üzemként, majd hamarosan vörösagyagú kerámiaburkolatok gyártásával foglalkozó vállalattá vált. A közepes és magas színvonalú csempék területén vezető márkává nőtte ki magát. Kiemelkedő együttműködést alakított ki Pierre Cardin tervezővel, aki az 1980-as és 1990-es években számos sikeres kerámiacsempe kollekciót tervezett a márkának. Az ABK Group 2000-es felvásárlása óta az Ariana tovább erősítette piaci jelenlétét, köszönhetően az új technológiákkal előállított termékeknek és a nagy formátumú porcelán kőagyag burkolatoknak, melyek akár 120×280 cm-es méretben is elérhetők. 

MONOCIBEC

A MONOCIBEC több mint 60 éve vezető szerepet tölt be a rendkívül ellenálló, finom porcelánból készült padlók és felületek technológiai és esztétikai innovációjában.
A Monocibec csempék különleges textúráikkal és színvilágukkal teszik otthonát
egyedivé és inspirálóvá.

NAXOS

NAXOS a kutatás, a kreativitás és az innováció tökéletes kombinációját képviseli, célja pedig olyan kerámia falburkolatok kínálata, amelyek megfelelnek a legkifinomultabb lakberendezési trendeknek. A NAXOS burkolatok színe, textúrája és mélysége folyamatos esztétikai kutatás és a legújabb kerámia technológiák alkalmazásának eredménye, így minden igényt kielégít a kortárs dizájn terén.

CENTURY

A csempegyártás élvonalában áll, innovatív és kiváló minőségű kerámiatermékekkel. Több évtizedes tapasztalatuk és a legmodernebb technológiák alkalmazása biztosítja, hogy termékeik esztétikailag és funkcionálisan is kiemelkedőek legyenek. Kínálatukban a klasszikus és a modern stílusú csempék egyaránt megtalálhatók, melyek időtálló szépséget és tartósságot nyújtanak minden belső térben.

SAVOIA

A Savoia Italia a kerámiaipar egyik meghatározó szereplője, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű kerámia termékek gyártásában. A vállalat híres a termékeiben ötvöződő esztétikai szépségről és magas műszaki színvonalról, amelyeket a legújabb innovációkkal és a hagyományos olasz dizájnnal ötvöznek. A vállalat a legújabb gyártási technológiákat alkalmazza, beleértve a digitális nyomtatást és a speciális felületkezelési eljárásokat, amelyek lehetővé teszik a kifinomult minták és textúrák létrehozását.

ABITARE

Az Abitare a Gresmalt Group tagja, amely 2009 óta kínál korszerű porcelán- és falicsempéket. A legmodernebb technológiákat alkalmazva széles választékot nyújtanak a legnépszerűbb formátumokban, amelyek megfelelnek a lakossági piac igényeinek. Termékeik magas minőségűek, amelyek folyamatos kutatások eredményeként jönnek létre.

MARINER

A Mariner 1984 óta biztosítja a legmagasabb minőségű csempéket és kiemelkedő ügyfélszolgálatot Olaszországban és világszerte. Innovatív termelési technológiáival és jelentős beruházásaival a vállalat folyamatosan növekszik és fejlődik, biztosítva, hogy minden terméke megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az új PRIME szoftverrel a Mariner a piaci igényekre gyorsan és hatékonyan reagál, tovább erősítve pozícióját a kerámiaipar élvonalában.

Spanyol beszállítók

MOSAVIT

A Mosavit volt az első üvegmozaik gyártó, amely elnyerte az Alfa de Plata díjat a Cevisamán a Pandora kollekcióval. Ez a kollekció új korszakot nyitott meg a fémes hatású, domború üvegmozaikokkal. Ezenkívül ők voltak az első gyár, amely teljesen integrálta a digitális tintasugaras nyomtatást az üvegmozaikok gyártásába. Ez lehetővé teszi számukra, hogy különleges, részletgazdag és egyedi mintákat készítsenek, amelyek megfelelnek a modern design követelményeinek. A Mosavit kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, és 100%-ban újrahasznosított üvegből készült mozaikokat kínál. Termékeik széles választéka megfelel a legújabb lakberendezési trendeknek, és ideálisak mind beltéri, mind kültéri alkalmazásra. A cég elkötelezett a folyamatos termékfejlesztés és a magas minőség iránt, hogy ügyfeleik számára mindig a legjobb megoldásokat biztosítsák.

MOSAVIT TRIP

A Mosavit TRIP egy különleges termékvonal, amely a Mosavit elkötelezettségét tükrözi a természetes anyagok és az elegáns dizájn iránt. A TRIP kollekció olyan termékeket kínál, amelyek természetes kövekből, fa hatású anyagokból és más természetes elemekből készülnek, ötvözve a modern technológia nyújtotta lehetőségekkel. A kollekció célja, hogy autentikus és természetközeli megoldásokat biztosítson mind beltéri, mind kültéri alkalmazásokhoz.

Magyar beszállítók

ZALAKERÁMIA

A Zalakerámia tradicionális kerámia burkolólap márka, amely évről évre a fejlesztésekben élen járva, folyamatosan bővítette portfólióját. Az utóbbi évekre mindez olyan lendületes és modern termékcsaládokat eredményezett, amelyek alapja az egyediségre, kreativitásra törekvés, ahol a színek és formák ötletes variációjával bármilyen hatás elérhető. Ezek után joggal elmondható, hogy mindez a nemzetközi divattrendek hazai képviselőjévé tette a Zalakerámiát. 2004-ben a vállalat a Lasselsberger cégcsoport tulajdonába került. A Lasselsberger Csoport nyersanyagok, építőiparianyagok és kerámia burkolatok előállítására szakosodott európai gyártó.

RAKO

A LASSELSBERGER, sro az egyetlen kerámia fal- és padlólap gyártó a Cseh Köztársaságban, és egyben a legnagyobb európai burkolóanyag gyártók közé tartozik. A minőségi termékeknek, az új technológiáknak, a know-how-nak és a megbízható szolgáltatásnak köszönhetően a RAKO márka 140 éve írja történetét. 

Lengyel beszállítók

PARADYZ

A Ceramika Paradyż egy lengyel családi cég. Lengyelország vezető és legnagyobb kerámialap-gyártója, valamint a lengyel ipar világméretű bemutatója. 3 évtizede vezérli a dizájnt abban, hogy egyedi tervezésű és kiváló minőségű innovatív termékeket hozzon létre, és több mint 50 országba szállítsa azokat vásárlóknak. A cég elnyerte a legrangosabb dizájn és gazdasági díjakat. 17 éve tölti be a Łódźi Design Fesztivál jó hírű szerepét, amely Európa ezen részén a legnagyobb design esemény. A társaság a természeti környezet, a városi terek esztétikáját javító tevékenységekbe és számos társadalmi kezdeményezésbe is bekapcsolódik.

VALORE

Érték mindenkinek | fali csempék, padlólapok, mozaik termékek és kiváló minőségű fürdőszoba bútorok A Valore már több mint 20 éves múlttal rendelkező úgynevezett „saját márka”, amely az egyik legnagyobb magyarországi nagykereskedő cég a Keramitalia virtuális márkája.

Írjon nekünk.