MELEGBURKOLATOK

MM LAMELLA DEKOR PANEL

Tudta, hogy a melegburkolat nem csak a padlón kaphat helyet?
Öltöztesse falait a legújabb trendek szerint!

Egyedülálló MM lamella dekor panelek segítenek, hogy otthona bármely helyiségének új arculatot varázsoljon egy pillanat alatt.  A falpanelek vízállóak, karcmentesek és könnyű őket tisztítani.

Látogasson el bemutatótermünkbe és nézze meg személyesen!
Kérdése van? Írjon nekünk!

MM SPC PADLÓ

Az SPC padlóburkolatok mindössze néhány éve kerültek forgalomba, és ez a pár év elegendő volt ahhoz, hogy ez az új generációs termék a lakás- és irodahelyiségek kedvelt burkolata legyen. Az SPC padló egy hibrid felépítésű, innovatív termék, mely a rétegeket alkotó burkolattípusok legjobb tulajdonságait egyesíti.

Az SPC legfontosabb különbsége a piacon jelenlévő más klikkes padlókkal szemben az a sűrű, szilárd polimer mag, mely felelős a fokozott stabilitásért, a tartósságért, a benyomódás ellenállásért, és a vízszigetelésért. A koptatóréteg kerámia megerősítést kapott, így a termék karcállósága kiemelkedő. A hátoldali habréteg lehetővé teszi, hogy a kisebb aljzat-egyenetlenségek esetén is fektethető legyen, és akusztikus, lépéshanggátló tulajdonságokat kölcsönöz a padlóburkolatnak.

Új építésű ingatlanok esetén remek választás az SPC burkolat, hiszen a fenti tulajdonságokon túl a fektetés egyszerűsége is a termék mellett szól. Amikor az idő a lényeg, az SPC padló az egyik legjobb választás, hiszen rövidebb akklimatizálási időszakra van szükség, akár 4-6 óra pihentetés is elegendő a fektetési hőmérsékleten. A klikkes illeszkedési rendszer gyors installálást tesz lehetővé, és ragasztó hozzáadása nélkül biztosít stabil burkolatot. Az SPC padlóburkoló szakember bevonása nélkül is fektethető, a részletes fektetési útmutató alapján gyerekjáték a fektetés. Nem fektethető a termék szőnyegre, habszerkezetű PVC padlóra, párnafás rendszerekre, mivel azok méretváltozását a tömör SPC burkolat a klikk-rendszer esetleges sérülésével képes csak követni. Az SPC ugyanolyan járáskomfortot nyújt, és látványban ugyanolyan hatást kelt, mint a faparketta, azonban egy sokkal költségkímélőbb megoldás. A parkettával ellentétben a ház minden helyiségében lefektethető, beleértve a vizes blokkokat is.

 

Írjon nekünk.