SZANITER ÁRUK

RAMONSOLER

A Ramón Soler 1890 óta kiemelkedő szerepet tölt be a csaptelepgyártásban, és világszerte ismert minőségi és innovatív termékeiről. A cég több mint 115 szabadalommal rendelkezik, és elkötelezett a fenntartható gyártás mellett, minimalizálva környezeti hatását. Csaptelepeik elegáns dizájnja és fejlett funkciói, mint például az érintés nélküli működés és a víztakarékos mechanizmusok, több mint 40 országban elérhetők. A Ramón Soler termékei számos rangos projektben bizonyítottak világszerte, megőrizve vezető pozíciójukat a piacon.

KLUDI

A KLUDI, a németországi Sauerland régióban 1926-ban alapított középvállalat, közel 100 éve áll a legkiválóbb minőséget képviselő fürdőszobai és konyhai csaptelepek gyártásának és fejlesztésének szolgálatában.

STROHM TEKA MOFÉM

A STROHM MOFÉM Zrt. hazánk nagy tradíciókkal rendelkező csaptelep és szerelvény gyártója, a a Teka konyhatechnikai termékek hazai forgalmazója. A több mint egy évszázada összegyűjtött tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra része. A cég 2020-ban ünnepelte 120. évfordulóját, ami olyan kiváló márkákat tudhat magáénak, mint a STROHM TEKA, MOFÉM és a TEKA.

ALFÖLDI I VILLEROY & BOCH

A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő. AZ ALFÖLDI bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

JIKA

Az 1991-ben a  Keramik Holding LAUFEN (www.laufen.com) svájci társasággal megvalósult egyesülés során a legsikereseb cseh szaniter-kerámia üzemekbe új gyártó sorokat telepítettek. A különleges termékek természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készülnek. A társaság stratégiája a tetszetős dizájn, magas minőség és tökéletes funkcionalitás összhangja a sokoldalú termékválasztékban, minden ár fekvésben. Az 1999 évtől, a LAUFEN CZ leányvállalat kiszélesítette üzleti tevékenységét a közép- és keleteurópai piacra. Mindhárom márkája (LAUFEN, ROCA, JIKA) kitűnik a termékek magas minőségével, és rendelkezik a nemzetközi ISO 9001 minőségi bizonyítvánnyal.

LAUFEN

Ez a tradicionális svájci márka egyesíti magába a design-t, a minőséget és funkcionalitást. LAUFEN, prémium márka a Roca csoporton belül, egyike a világ vezető gyártóinak globális hálózattal.A cég alap profilja a szaniter gyártás. A Laufen márka több mint 130 éve használja a legrégibb, formálható anyagot, amely ismert az ember számára, hogy innovatív szaniter termékeket gyártson a híres svájci precizitású, korszerű üzemeiben. A fürdőszoba termékek gyártási ismereteit, a Laufen, a kerámiaipar és a kifinomult formatervezés szakértelméből fejlesztette ki. Az első pillantásra a Laufen termékeket egyedülállóvá teszi, hogy a svájci formatervezési irányban két fő tervezési trend egyesül: Az érzelmes olasz design délről és a tervezés precizitása és egyértelműsége északról.

Írjon nekünk.