A nyereményjáték menete

1

Hallgasd a Rádió Dabast

2023. december 4-e és 22-e között.

2

Hívd a Rádió Dabas telefonszámát

Hívd a Rádió Dabas telefonszámát: 06-29-562-562 Minden hétköznap 10:00 – 12:00 óra között 1 alkalommal, 13:00 és 17:00 óra között 2 alkalommal hangzik el véletlenszerűen a játék felhívása, ami után a leggyorsabban telefonáló kap lehetőséget, hogy egy számozott gömböt válasszon.

3

Válassz egy gömböt a Marcsi Tüzép karácsonyfájáról

Válassz egy számot 1 és 50 között!

4

Nyerj!

Nyerd meg az azonnali ajándékunk egyikét!

5

Mi a teendő, ha nem jártál sikerrel?

Ne csüggedj, játékban maradsz hiszen tiéd lehet az egyik Főnyeremény:

 • 50.000 Ft értékű Marcsi Tüzép ajándékutalvány, vagy
 • 3 napos belépő 2 főre a ráckevei Duna-part Fesztre.

6

Marcsi Tüzép Facebook oldalán megjelenő posztok

Örömmel vennénk ha csatlakoznál közösségünkhöz és megosztanád nyereményjátékunk posztjait.

A nyereményjáték ideje

2023. december 4. 10:00 órától 2023. december 22. 13:00 óráig

Nyeremények

Kiemelt partner: Becsei Vendéglő. A nyeremények listáját megtalálod a játékszabályzatban

Főnyeremények

1 db 50 ezer Ft értékű ajándékutalvány a ráckevei Marcsi Tüzép felajánlásával, valamint 3 napra szóló páros belépőjegy a ráckevei Duna-part Feszt felajánlásával 

Részvételi- és Játékszabályzat

A Mary Rose Kft. a lehető leggondosabban jár el annak érdekében, hogy a közzétett információ, tájékoztatók helytállóak legyenek, azonban a közzétett információ – beleértve a Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat-mintát is – teljességéért, pontosságáért, valamint felhasználásából származó bármilyen kárért, felelősséget nem vállal, azzal összefüggésben felelősségét kifejezetten kizárja. Valamennyi információ tájékoztató jellegű, nem minősül sem marketing sem jogi sem egyéb tanácsadásnak, nem használható speciális marketing, jogi stb. tanács helyettesítéseként. A látogató csak saját felelősségére járhat el a honlapon szereplő információk alapján.

A Marcsi Tüzép (cégnév: Mary Rose Kft./cím: 2300 Ráckeve, Nyár utca 25./ adószám: 25791871213/cégjegyzékszám: 13 09 183724, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy, nyilvános profillal vehet részt, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).

A Játékban való részvétel a jelen Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A játékos tudomásul veszi, hogy a részvételi feltételek teljesítése előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására nem hivatkozhat. Amennyiben a játékos a jelen játékszabályzatban foglalt feltételekkel nem ért egyet, vagy az abban előírt feltételeknek nem felel meg, a Játékban nem jogosult részt venni, és a Szervező jogosult az ilyen játékost saját döntése alapján a Játékból kizárni.

A nyereményjáték ideje:

A játék időtartama: 2023. december 4 – 22.

Fődíj sorsolás: 2023. december 22.  

 1. A nyereményjáték menete: 
 • Hallgasd a Rádió Dabast december 4-e és 21-e között
 • Hívd a 06-29-562-562-es telefonszámot és válassz egy „számozott” gömböt a Marcsi Tüzép karácsonyfájáról 
 • A fenti időszakban minden hétköznap 10:00 – 12:00 óra között 1 alkalommal, 13:00 és 17:00 óra között 2 alkalommal hangzik el véletlenszerűen a játék felhívása, ami után a leggyorsabban telefonáló kap lehetőséget, hogy számozott gömböt válasszon.
 • Nyerd meg az azonnali ajándékunk egyikét! De ha nem jártál sikerrel akkor se csüggedj hiszen tiéd lehet a Főnyeremény: 50.000 Ft értékű Marcsi Tüzép ajándékutalvány, vagy a 2 főre szóló, 3 napos belépő a ráckevei Duna-part Fesztre.
 • A játék során egy játékos egy alkalommal vehet részt a játékban. Amennyiben a leggyorsabb játékos már részt vett, akkor új telefonáló kap esélyt.
 • A játék időpontok és lehetőségek/felhívások véletlenszerűen kerülnek adásba.

 

A nyereményeket a Szervező – Mary Rose Kft. – Marcsi Tüzép irodájában lehet átvenni.

Cím:

Marcsi Tüzép (Mary Rose Kft.)

2300 Ráckeve, Páskom Tanya

telefonszám: +36 20 932 3126

Főnyeremény sorsolás: 

2023.december 22-én 12:00 – 13:00 óra között sorsolunk a nem azonnali nyertesek között A Radió Dabasban.

5 csörgést várunk meg, ha nincs visszajelzés, akkor újra sorsolunk. 

 

 • BECSEI VENDÉGLŐ (Szigetbecse, Makádi út 69. felajánlása):
  1db 20.000 Ft értékű 2 személyes ebédre szóló ajándékutalvány valamint
  1 db Tematikus Est ajándékutalvány (6 fogásos fine dining ételsor, 6 féle ital kóstolással) 23.500 Ft értékben 
 • 3 db, egyenként 30.000 Ft értékű ajándékutalvány a ráckevei Marcsi Tüzép felajánlásával 
 • 2 db egyenként 5.000 Ft értékű utalvány a Ráckevei Csónakos Caffé felajánlásával 
 • Kenutúra ajándékutalvány 2 fő részére a ráckevei Kis-Duna kenutúra felajánlásával 
 • 1 db teljes testmasszázs ajándékutalvány, valamint
 • 2 db talpmasszázs ajándékutalvány Voith Réka masszőr, Szigetújfalu felajánlásával 
 • Access Bars kezelés ajándékutalvány Utasi-Schüszler Annamária, Szigetújfalu felajánlásával 
 • 10.000 Ft értékű ajándékcsomag a ráckevei Goldi Mobility Kft., Csöni kávézó felajánlásával 
 • 2 főre szóló svédasztalos ajándékutalvány a ráckevei Horgásztanya Vendéglő felajánlásával
 • 1 db 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány a ráckevei Kevetech Számítástechnika Szaküzlet és Szerviz felajánlásával 
 • 20.000 Ft értékű sajtválogatás A SAJT sajtműhely felajánlásával
 • 15.000 Ft értékű utalvány 2 fő részére a Gasztró Bisztró felajánlásával
 • 1 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány, valamint
 • 1-1 rúd mákos és diós beigli a Megyesi Cukrászda felajánlásával
 • ráckevei városnézés veterán járművel 2 főre Cserna Gábor egyéni vállalkozó felajánlásával 
 • 3 doboz egyenként 3 l almalé a ráckevei Laki Gyümölcs felajánlásával
 • 1 liter extra szűz kézműves bio olívaolaj és egy üveg 2019-es Chianti Riserva DOCG Toszkán vörösbor 25.000 Ft értékben a ráckevei Savoyai Apartmanház & Yacht Club felajánlásával. 
 • 1db 50 ezer Ft értékű ajándékutalvány a ráckevei Marcsi Tüzép felajánlásával 
 • 3 napra szóló páros belépőjegy a ráckevei Duna-part Feszt felajánlásával 

Az ajándék nyertesének, a nyeremény kihirdetését követően telefonon kell megadni teljes nevét és személyi igazolvány számát a Rádió Dabas kollégáinak.

 • A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 1 hónapon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani. 
 • A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos, vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el. 
 • A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 
 • A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Szervező a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz. Szervezőt a Nyeremény átadásán és esetleges adóvonzatuk kiegyenlítésén túl további kötelezettség nem terheli. 
 • A nyertes nem jogosult a Nyeremény átvételére, ha: 

nem múlt el 18 éves; 

a Lebonyolító megkeresésére 1 hónapon belül nem válaszol; 

nem lehet felvenni a nyertessel privát üzenet formájában a kapcsolatot; 

a nyertes úgy nyilatkozik, hogy a Nyereményt nem tudja, vagy nem akarja átvenni; 

egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert; 

egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja; 

jelen játékszabályzat bármely pontját megsérti.

A Játékból ki vannak zárva a Mary Rose Kft. és a Rádió Dabas dolgozói és ezen személyek Ptk., 8.1 §.(1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

 • Szervező a jelen játékszabályzat és a Játék menetének vagy a Játék bármely részletére kiterjedő egyoldalú változtatásának a jogát fenntartja. Amennyiben a Játék során visszaélések, vagy olyan magatartás gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse vagy megszüntesse, illetve a visszaélést elkövető személyt a Játékból kizárja. A játékban, csak olyan hozzászólás (komment) vehet részt, amely közerkölcsöt, mások vallási, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, személyes és egyéb jogot, illetve jogszabályt nem sért. Nem sérti a szervező jó hírnevét és üzleti érdekeit, vagy bármilyen módon sértő lehet. Ilyen esetben a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. 
 • A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a marcsituzep.hu weboldal a Facebook és/vagy Instagram oldalai technikai okokból időszakosan nem érhető(ek) el, illetve a sorsoláshoz szükséges adatok nem nyerhetők ki. A Szervező az e bekezdésben leírtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja. 
 • Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.  
 • A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot, irányadó jog a magyar jog. 
 • A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el. Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve.
 • A Játékban való részvétel és a Játék során megadott adatszolgáltatás önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt. Minden adatkezelő a saját adatkezelési tevékenységéért tartozik felelősséggel. Az adatkezelés jogalapja a Játékos önkéntes, adatkezeléshez való hozzájáruló nyilatkozata, amely a Játékban való részvétellel a jelen játékszabályzat elfogadásával egyidejűleg megtörténik.
 • A jelen nyereményjátékra a Mary Rose Kft. (Marcsi Tüzép) weboldalán található adatvédelmi tájékoztatóban leírtak érvényesek. Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a Játékban, önkéntesen elfogadja és hozzájárulását adja, hogy a Mary Rose Kft. (Marcsi Tüzép) a nyertes adatait, az alábbi célra és jogalapon kezelje: 
 • A Szervező a nyertes Játékos IG/FB felhasználónevét, illetve annak nyertes azonosítására alkalmas részletét teszi közzé a szervező Facebook/Instagram oldalán https://www.facebook.com/marcsituzep.hu. A nyereményjátékot sem a Facebook, sem az Instagram semmilyen módon nem szponzorálta.